Bater zgadzam się z Tobą całkowicie, bo niby czemu ktoś ma niszczyć to, na co ja ciężko pracuję jak wół i dbam o to bardziej, niż o żonę. A ja bym rąk nie urywał, tylko obciążył kosztami lakierowania w ASO i dodatkowo skierował sprawę do sądu. Chyba, że wcześniej bym takiego dziada zglanował po dupie. Nie zapomnę, jak kilka lat temu w Tarnowie baba mi wyjechała na stopie i od razu darła ryja "jak pan jeździ?!?!?! Zadzwonię na policję", bo myślała, że się jej wystraszę, a ja jej odparłem "już dzwonię". Tłumaczyła gliniarzom, od lat o piątej jeździ tak samo do pracy i to moja wina, bo akurat tego dnia jechałem a ona wystawiła "tylko dziobek", tylko to był kurewsko wielki "dziobek", bo dzwon był face to face a nie w jej bok, bo tak umiejętnie wyjeżdżała z drogi osiedlowej - dostała 300zeta mandatu, a ja wracałem lawetą

Tak mnie wtedy wkurwiła, że z liścia chciałem walić ją w ten głupi "dziobek".
Osobiście takim wandalom i wszystkim złodziejom łamałbym ręce, a gwałcicielom i pedofilom ucinał jajka z parówką.
Było 1,7 SDI, jest 1,9 TDI. Było AKU jest AHU

Fantazja i umiejętności dobrego kierowcy są odwrotnie proporcjonalne do wielkości samochodu

Pozdrawiam
GT.