• Reklama

Swift lucaswizna ;)

Dział dla klubowiczów, którzy obecnie mają inne autko i chcieli by się nim pochwalić ;) Relacje z modyfikacji i zmian mile widziane :)

Moderator: Moderatorzy

Postprzez bati » 2011-07-30, 22:15

Super autko :mrgreen: też mi się kiedyś taki swifciak marzył :mrgreen:

a bagażnik to też nie za duży ;-) trochę większy jak w lupo :mrgreen:
BLUE POWER TEAM

201.500 km

:( 24.11.2010
Avatar użytkownika
bati
Junior Admin
 
Posty: 8541
Dołączył(a): 2009-03-03, 11:42
Wiek: 34
Lokalizacja: Uniejów
Płeć: Mężczyzna
Online: 269d 23h 11m 30s
Model: Lupo
Rok prod.: 1998
Silnik: 1.4 16V (75KM)
Typ Silnika: AKQ

Reklama

Postprzez arasziom » 2011-07-31, 13:39

nooo całkiem ładne, bagażnik faktycznie mały, wnętrze spoko, no i czarny kolor - aż sie błyszczy :-D
moje LuPo 3L 1.2 TDI:
Obrazek
:arrow: mapa klubowiczów
Avatar użytkownika
arasziom
Klubowicz LKP
 
Posty: 3843
Dołączył(a): 2009-12-30, 16:15
Wiek: 35
Lokalizacja: Poznań
Płeć: Mężczyzna
Online: 57d 19h 28m 24s
Model: Lupo
Rok prod.: 2000
Silnik: 1.2 TDI 3L (61KM)
Typ Silnika: ANY

Postprzez lucaswizna » 2011-08-22, 16:49

Bracia ;-) Obrazek

Uploaded with ImageShack.us Obrazek

Uploaded with ImageShack.us Obrazek

Uploaded with ImageShack.us Dziś będąc w rodzinnych stronach, natknąłem się na bliźniaka :-> nawet numery miał podobne.
Avatar użytkownika
lucaswizna
Stały bywalec
 
Posty: 483
Dołączył(a): 2010-06-12, 19:07
Wiek: 36
Lokalizacja: Podlasie
Płeć: Mężczyzna
Online: 23d 16h 36m 58s

Postprzez Darecki » 2011-08-22, 16:54

hehe 23 auta później rejestrowany :mrgreen:
SDI
Avatar użytkownika
Darecki
Moderator
 
Posty: 10124
Dołączył(a): 2009-03-03, 17:11
Wiek: 42
Lokalizacja: Kraków
Płeć: Mężczyzna
Online: 117d 18h 32m 49s
Model: Arosa
Rok prod.: 2003
Silnik: 1.7 SDI (60KM)
Typ Silnika: AKU

Postprzez Tikitikitakjo » 2011-08-22, 17:10

Trzeba przyznać że ładnie sie te auta prezentują ....

lucaswizna napisał(a):nawet numery miał podobne.


ja mam o jeden numer większy numer rejestracyjny jak mój brat w naczepie do Tira .. :mrgreen:
A teraz prędko, zanim dotrze do nas że to bez sensu...
Avatar użytkownika
Tikitikitakjo
Zaawansowany
 
Posty: 697
Dołączył(a): 2010-10-27, 19:46
Wiek: 34
Lokalizacja: Opole
Płeć: Kobieta
Online: 28d 15h 24m 57s
Model: Lupo
Rok prod.: 2000
Silnik: 1.7 SDI (60KM)
Typ Silnika: Inny

Postprzez dziuubek » 2011-12-26, 05:14

Kurczę fajny jest, mi się one coraz bardziej podobają :-D
Może zamienię lupa na takiego...

lucaswizna, jak się autko sprawuje ?
(O. =o= .O)
Avatar użytkownika
dziuubek
Klubowicz LKP
 
Posty: 3204
Dołączył(a): 2009-03-04, 07:28
Wiek: 37
Lokalizacja: Łódź
Płeć: Kobieta
Online: 42d 8h 23m 32s

Postprzez lucaswizna » 2012-01-01, 21:04

prócz tankowania i zmian oleju, nic nie dotykałem, czyli jest o.k. Choć to japoniec pochodzący z węgier, to naprawdę nie narzekam :) Hula i bierze po drodze większość pojazdów ;-)
Ostatnio edytowano 2012-01-19, 14:39 przez lucaswizna, łącznie edytowano 2 razy
Avatar użytkownika
lucaswizna
Stały bywalec
 
Posty: 483
Dołączył(a): 2010-06-12, 19:07
Wiek: 36
Lokalizacja: Podlasie
Płeć: Mężczyzna
Online: 23d 16h 36m 58s

Postprzez lucaswizna » 2012-01-29, 22:25

Dziś do Swifta zostały zakupione: Skrzynia o nieokreślonej przeze mnie mocy Obrazek

Uploaded with ImageShack.us oraz wzmacniacz z okablowaniem Obrazek

Uploaded with ImageShack.us Sprzęt przywióz kilka lat temu sobie kolega z Kanady. Pamiętam tylko, że grało mega fajnie :) Mam tylko 1 problem, nie mam wyjścia na wzmak w fabrycznym radio, i trzeba będzie zdejmować boczki i podłączyć się do tylnych głośników. A i jeszcze jedno, po włożeniu do bagażnka jest tylko miejsce na gaśnicę i kamizelkę :/ A co sądzicie o tej firmie Jensen?
Avatar użytkownika
lucaswizna
Stały bywalec
 
Posty: 483
Dołączył(a): 2010-06-12, 19:07
Wiek: 36
Lokalizacja: Podlasie
Płeć: Mężczyzna
Online: 23d 16h 36m 58s

Postprzez bati » 2012-01-29, 23:12

lucaswizna napisał(a):Mam tylko 1 problem, nie mam wyjścia na wzmak w fabrycznym radio, i trzeba będzie zdejmować boczki i podłączyć się do tylnych głośników.

nie jestem do końca pewien czy to będzie dobry pomysł :roll:
BLUE POWER TEAM

201.500 km

:( 24.11.2010
Avatar użytkownika
bati
Junior Admin
 
Posty: 8541
Dołączył(a): 2009-03-03, 11:42
Wiek: 34
Lokalizacja: Uniejów
Płeć: Mężczyzna
Online: 269d 23h 11m 30s
Model: Lupo
Rok prod.: 1998
Silnik: 1.4 16V (75KM)
Typ Silnika: AKQ

Postprzez lucaswizna » 2012-01-29, 23:17

to co tu zrobić z tym fantem? Czekać na zmianę auta? ;) zmiana radia nie wchodzi w grę, bo chcę mieć sterowanie z kierownicy
Avatar użytkownika
lucaswizna
Stały bywalec
 
Posty: 483
Dołączył(a): 2010-06-12, 19:07
Wiek: 36
Lokalizacja: Podlasie
Płeć: Mężczyzna
Online: 23d 16h 36m 58s

Postprzez beler » 2012-01-29, 23:18

lucaswizna napisał(a):Mam tylko 1 problem, nie mam wyjścia na wzmak w fabrycznym radio, i trzeba będzie zdejmować boczki i podłączyć się do tylnych głośników


kumpel w focusie kupił takie coś że podpiął się pod jeden głośnik i wyprowadził sobie kable sygnałowe oczywiście na fabrycznym radiu i grało bardzo dobrze ;-)
Avatar użytkownika
beler
Zasłużony :-)
 
Posty: 1844
Dołączył(a): 2009-09-14, 06:38
Wiek: 24
Lokalizacja: Łowicz
Płeć: Mężczyzna
Online: 53d 14h 35m 40s
Model: Lupo
Rok prod.: 2003
Silnik: 1.2 TDI 3L (61KM)
Typ Silnika: ANY

Postprzez ooryginall » 2012-01-30, 10:01

A masz w tym wzmacniaczu wejście hi input? Można by też spróbować z takim konwerterem http://allegro.pl/konwerter-poziomow-gl ... 61271.html tylko nie wiem jak to się sprawuje bo nie kombinowałem z takim cudem :-P
Avatar użytkownika
ooryginall
Klubowicz LKP
 
Posty: 1484
Dołączył(a): 2009-11-07, 17:21
Wiek: 28
Lokalizacja: Żagań / Wrocław
Płeć: Mężczyzna
Online: 65d 7h 28m 12s

Postprzez kaban99722 » 2012-01-30, 10:35

jak coś to mogłbym to odkupić jakbyś chcial nie drogo...:D
kiedyś Seat Arosa, teraz Audi A4...
Avatar użytkownika
kaban99722
Zasłużony :-)
 
Posty: 1409
Dołączył(a): 2010-04-20, 13:18
Wiek: 25
Lokalizacja: Niegowonice/Zawiercie
Płeć: Mężczyzna
Online: 14d 23h 40m 42s
Model: Inny
Rok prod.: 1998
Silnik: Inny
Typ Silnika: Inny

Postprzez lucaswizna » 2012-01-30, 22:53

kaban99722, będzie wyjście na wzmaka, bo....zmieniam radyjko na 1 din :mrgreen: będzie grało !
Avatar użytkownika
lucaswizna
Stały bywalec
 
Posty: 483
Dołączył(a): 2010-06-12, 19:07
Wiek: 36
Lokalizacja: Podlasie
Płeć: Mężczyzna
Online: 23d 16h 36m 58s

Postprzez beler » 2012-01-31, 17:37

konwerter daje radę ;-) o takie coś mi chodziło :-D
Avatar użytkownika
beler
Zasłużony :-)
 
Posty: 1844
Dołączył(a): 2009-09-14, 06:38
Wiek: 24
Lokalizacja: Łowicz
Płeć: Mężczyzna
Online: 53d 14h 35m 40s
Model: Lupo
Rok prod.: 2003
Silnik: 1.2 TDI 3L (61KM)
Typ Silnika: ANY

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do NA CO ZMIENIŁEM LUPO/AROSE

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama